Marsha Boes

Marsha Boes is een singer-songwriter uit Groningen. 
Ze maakt lieve, verhalende liedjes die gaan over het leven, de liefde, seizoenen; alles wat haar bezighoudt, recht uit het hart. Haar muziek is persoonlijk en meestal autobiografisch; ze hoopt dat je even wilt stilstaan om te luisteren naar een mooi, vrolijk of droevig verhaal. 

De 21-jarige Marsha Boes is geboren en opgegroeid in Assen (Drenthe), maar heeft haar hart verloren aan het mooie Groningen. Hier studeerde ze in 2019 af als muzikant met als hoofdvak songwriting. De liefde voor muziek begon echter al veel eerder: als kind speelde ze piano en als tiener werd dat gitaar. Op haar 15e schreef ze haar eerste liedjes en deed ze mee aan kunstbende, waar ze drie keer op de derde plaats eindigde.
Na kunstbende gaf ze regelmatig verschillende lokale optredens. Naast haar opleiding speelde ze in 2018 in het voorprogramma van het Noord Nederlands Orkest en deed ze in 2018 en 2019 mee aan het Drents liedtiesfestival, waar ze in 2019 tweede werd. 2019 was een bewogen jaar, want ook haar eerste Drentstalige singles kwamen uit: ‘Stukkie Blauw’ en ‘Nei Begun’ die beide goed ontvangen werden in het Nedersaksisch taalgebied. 
Daarna was de koek even op. Een drukke afstudeertijd, de singles en wat gezondheidsproblemen zorgden ervoor dat de gitaar in de kast belandde. Tot nu… 
Het begon weer te kriebelen en in de winter van 2020 begon Marsha met het schrijven en opnemen van nieuwe muziek!

De single ‘Dat ik van je Wauw’ verschijnt op 13 Augustus 2021.